ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αισθητική Οδοντιατρική

Η διαδικασία της λεύκανσης μπορεί αν βελτιώσει το χρώμα των δοντιών ανάλογα με την ποιότητα τους αλλά και την ηλικία του ασθενή. Είναι μια ασφαλής τεχνική που εφόσον χρησιμοποιούνται ελεγμένα υλικά ,η δομική αντοχή των δοντιών δεν επηρεάζεται. Η λεύκανση γίνεται είτε στο σπιτι είτε στο ιατρείο αναλόγως το επιθυμητό αποτέλεσμα και τους χρονικούς περιορισμούς του ασθενή.

Διαδικασία

Μετά την αποτύπωση των δοντιών κατασκευάζονται ελαστικοί νάρθηκες ( διάφανα μασελάκια) στα οποία τοποθετείται το λευκαντικό gel και φοριούνται συνήθως κατα την διάρκεια του ύπνου (τουλάχιστον 2-4 ώρες την ημέρα ). Αυτή η διαδικασία επαναλαμβάνεται για 2 εβδομάδες όπου συνήθως έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Για πιο γρήγορα αποτελέσματα η σε περιπτώσεις με πολύ δυσχρωματικά δόντια , η διαδικασία τησ λεύκανσης ενισχύεται στο ιατρείο με χρήση laser η led.

Αισθητικές αποκαταστάσεις.

Οι αισθητικές εμφράξεις γίνονται ώστε να πετύχουμε μικρές αισθητικές παρεμβάσεις χωρίς να τροχιστεί κάποιο δόντι. Μας επιτρέπουν να αλλάξουμε το χρώμα και το σχήμα των μπροστινών δοντιών διορθώνοντας έτσι προβλήματα όπως μικρά σπασίματα δυσαρμονία σχήματος η και χρώματος. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τέτοιου είδους εμφράξεις ,παρότι μοιάζουν με τισ απλές ρητίνες, μπορούν να δώσουν καλύτερη χρωματική πιστότητα και διαφάνεια ώστε να μιμηθούμε το φυσικό δόντι χωρίς να χρωματίζονται με τον καιρό.

όψεις πορσελάνης και ρητίνης

Οι όψεις είναι προσθετικές αποκαταστάσεις, που χρησιμοποιούνται για την αλλαγή σχήματος, χρώματος και κάποιες φορές και τισ θέσεις των δοντιών. Έχουν την μορφή λεπτών επικαλύψεων από πορσελάνη ή ρητίνη, που συγκολλούνται στην μπροστινή επιφάνεια των φυσικών δοντιών. Μέσω της τεχνολογίας Digital smile design εξατομικεύεται το μέγεθος και το σχήμα τους με βάση τα μορφολειτουργικά χαρακτηριστικά του ασθενούς.