ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εφαρμογές Laser

Το laser μας επιτρέπει να κάνουμε μικροχειρουργικές τομές στουσ μαλακούς ιστούς και να απολυμάνουμε ορισμένες περιοχές όπως περιοδοντικά δόντια ,χωρίς καθόλου αιμορραγία αλλά και απουσία μετεγχειριτικού πόνου αφού αποφεύγουμε εντελώς την χρήση νυστεριού.

Ουλοπλαστική

Η χρήση laser μας δίνει την δυνατότητα να διαμορφώσουμε τους μαλακούς ιστούς χωρίς καθόλου αιμορραγία αλλά και διάρκεια αποτελέσματος. Η τεχνική αυτή γίνεται για αισθητικούς λόγους αλλά και σε κάποιες παθολογικές καταστάσεις που κρίνεται απαραίτητη η απομάκρυνση του μαλακού ιστού. Η διαδικασία αυτή δεν παρουσιάζει καθόλου μετεγχειρητικό πόνο.

Θεραπεία Περιστεφανίτιδας

Η περιστεφανίτιδα είναι μια επώδυνη φλεγμονή που προκαλείται από τη μόλυνση των ούλων γύρω από το δόντι. Για την θεραπεία τησ απαιτείται απομάκρυνση των μολυσμένων ούλων με την χρήση laser η περιοδοντικών εργαλείων.

Χαλινεκτομή

Οι χαλινοί βοηθούν στην σωστή λειτουργιά της γλώσσας άλλα και του χείλους. Όταν αυτοί είναι υπερτροφικοί δημιουργούν προβλήματα όπως υφίζηση των ούλων στα μπροστινά κάτω δόντια και δυσκολία στην ομιλία .Για την αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων πραγματοποιείται μερική η ολική εκτομή χαλινού . Σε τέτοιου είδους χειρουργεία συνίσταται η χρήση laser ώστε να είναι αναίμακτα αλλά και για την μείωση των μετεγχειρητικών συμπτωμάτων.